Unelmien häät
Toteuta unelmiesi häät Villa Upinniemessä

Unelmien hääjuhla käy kuin tanssi oikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Unelmiesi häät toteutuu villa Upinniemessä

Sampo ja Liisa toteuttivat unelmien häät Villa Upinniemessä.
Elämäsi hääjuhla toteeutuu kuin tanssi oikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Moderni ja persoonallinen juhlapaikka takaa varmasti vieraiden viihtyvyyden. Kesähäistä saa nauttia rauhallisessa miljöössä ja ihanassa merenrantamaisemassa. Suussa sulavat gurmee herkut ja ammattilaisten hoitama catering vähentävät häästressiä. Haluamme, että hääpäivänne on ikimuistoinen ja tarjoamme siihen kaikki tarvittavat puitteet!

Tilaisuuden saat järjestää mielesi mukaan, joko täysin itsenäisesti tai voimme järjestää teille kaikki juhliin liittyvät palvelut aina cateringista somistukseen ja tunnelmalliseen ohjelmaan asti. Valinnan vapaus on asiakkaalla. Villa Upinniemessä ei myöskään ole alkoholioikeuksia, mikä asiakkaan näkökulmasta merkitsee selvää säästöä. Ota yhteyttä myyntimme, niin räätälöimme sinulle unelmien häät!

Häävalssi laiturilla

Häävalssi laiturilla

Ulkokattaus

Ulkokattaus

Häät Villa Upinniemi

Häät Villa Upinniemi